UNA CITA AMB LA BRIGITTA

Teatre Condal
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Sigui tothom benvingut a Una cita amb la Brigitta! Un espectacle ple d’humor, música, llum, màgia i moltes sorpreses de la mà de Brigitta Lamoure.

Aquest espectacle vol ser un gran homenatge als anys daurats de la comèdia musical catalana i als grans noms de dona que ocupaven les marquesines del Paral·lel, i un cant a l’amor! Ai, l’amor! #VISCALAMOURE !

Un trepidant viatge de música, efectes visuals, cançons populars, anècdotes, ironies sobre l’actualitat i riures sense descans, fins a culminar amb un sorprenent i emotiu xim-pum final: la cita.

Però i la cita? Amb qui la té? I per què fan tard? Ai, si ho sabéssiu…

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar