LET’S ROCK, LET’S DANCE... LET’S CELLO!

Teatre Condal
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Amb un format innovador i diferent de quatre violoncels elèctrics i bateria, Northern Cellos ofereix un espectacle únic, amb arranjaments propis, capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii.

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”,  Northern Cellos presenta una proposta refrescant per a tots els públics. Un concert on, Medley rere Medley, tothom podrà reconèixer les melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys i en l’actualitat: clàssics de Queen, Michael Jackson, AC/DC i també versions més actuals de Rosalia, Zoo i Shakira entre molts d’altres!

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar