FESTIVAL GREC: Rita Payés. Del camino al camino

Teatre Grec
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Un dels joves talents nascuts de la Sant Andreu Jazz Band debuta al Teatre Grec convertida en una estrella i interpretant els temes del nou disc del 2024, dedicat a la bellesa de les coses quotidianes.

Després d’haver col·laborat aquest 2023 passat amb el músic de Nova Orleans Jon Batiste en el tema My heart, aquest 2024 l’artista de Vilassar de Mar edita un disc nou que interpretarà en el seu concert de debut al Teatre Grec. És De camino al camino, una obra que se submergeix en la recerca de la bellesa de les coses quotidianes. El disc és un testimoni de les arrels que ens connecten amb el nostre origen i ens permeten continuar avançant, i inclou una amalgama d’estils i influències amb un únic fil conductor: el camí.

Aquest nou projecte constitueix un viatge de l’artista compartit amb aquelles persones que han estat part integral del seu periple des dels inicis, la seva tribu musical. Col·laboradores destacades com Elisabeth Roma, Pol Batlle, Horacio Fumero i Juan Berbín s’afegeixen a aquesta nova travessia. Aquest cop, Rita Payés expandeix encara més la seva família musical en incorporar un quartet de cordes que proporciona una dimensió única, captivadora i enriquidora a aquesta avantguardista iniciativa. És un viatge musical en el qual l’emoció, la mestria i la connexió amb les arrels convergeixen de manera magistral.

Com arribar
https://www.google.es/maps/place/Teatre+Grec/@41.3695356,2.1598196,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xeaacfa7e41d6439a?sa=X&ved=0ahUKEwiiz4j7jefbAhUSzqQKHSe3BhEQ_BIIuAEwDg