Com taques gegants envoltades de rodonetes perfectes

Teatre Eòlia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

A vosaltres també us passa que, quan us asseieu, la vostra panxa fa muntanyetes, com si fossin les escales d’un tobogan inflable? Vosaltres també teniu cel·lulitis? A vosaltres també se us irriten les cuixes a l’estiu en funció dels pantalons que porteu? A vosaltres també us porten tota la vida dient que hauríeu de menjar més o que hauríeu de menjar menys i donant-vos consells que no heu demanat en cap moment?
Aquesta obra és per a vosaltres. Aquesta obra és per a totes les persones que hem fet plans sobre com seria la nostra vida un cop aconseguit el nostre cos somiat. Aquesta obra és per a totes les persones que hem amagat el nostre cos, principalment en èpoques de calor. Aquesta obra és per a totes les persones que no hem pogut aguantar la mirada quan ens vèiem en el mirall. Aquesta obra és per a totes les persones que hem sentit que no valíem prou perquè no érem prou guapes. I, finalment, aquesta obra és per a totes les persones que ens hem obsessionat en algun moment de la nostra vida en el mític “cos perfecte” (que, spoiler alert, no existeix). Com taques gegants envoltades de rodonetes perfectes.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar