Semàfors en ambre

Teatre Eòlia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

El museu de la tristesa i la festa. La ciutat s’ha convertit en un magatzem de persones apilades en enormes estanteries iguals, prestatges que formen aquest museu que sempre està inacabat, sempre en obres. Als museus sempre hi ha una mica de tristesa, guardem allò que no volem perdre ni tocar, volem aturar el temps.

La festa, en canvi, ens fa protagonistes i mostra les nostres esquerdes. Tothom està una mica trista a les festes, tothom busca aturar el temps per no tornar a les obres, per quedar-se al tekno.

La ciutat i la festa són solucions que hem trobat pel nostre món, per la nostra
realitat, i aquesta de mica en mica cria monstres a dins nostre que s’amaguen rere els nostres ulls, en els nostres propis museus tristos.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar