GREC FESTIVAL DE BARCELONA 2024: Marcia Griffiths + Les Testarudes

PARAL·LEL 62
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una artista imprescindible en l’univers del reggae demostra amb el seu nou disc que segueix sent una de les grans. L’acompanya un projecte local de reggae i ska que reclama el seu espai en una escena majoritàriament masculina.

Nit de dones i nit de ritmes reggae i derivats de la mà de MARCIA GRIFFITHS i de LES TESTARUDES. La primera és posseïdora d’una carrera que comença els anys seixanta i que promet continuar molts anys més. L’artista no té cap intenció de retirar-se perquè la música, diu ella mateixa, no té edat. Els temes del nou treball (un dels millors discos de reggae de l’any 2023, Golden), reflecteixen com se sent ara mateix respecte a aquesta música que és tota la seva vida. Els onze temes que formen el disc la consagren, un cop més, com un valor central d’aquesta escena, amb una veu que emociona i que, malgrat els anys i els discos enregistrats, encara conserva la capacitat de sorprendre.  

Segur que, per a les nou dones que formen part del projecte de ska, reggae, rocksteady i soul de La Bordeta Les Testarudes, és tot un honor compartir escenari amb una referent de l’estil que conreen i que, a més, és dona en un món marcat especialment per la presència masculina. Elles, precisament, reivindiquen el paper de la dona en el reggae i ho fan, a més (un altre exemple de la tossudesa de què ens parla el seu nom) en un registre del reggae que ret homenatge al so clàssic del gènere dels anys 60. Madness, Perfidia o What a day for dancing són algunes de les cançons que segur que faran sonar.

Una producció de Festival Grec i Univers Paral·lel.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar