L’INCANTARI

Auditori Barradas
L'Hospitalet de Llobregat

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Échate a la mar

 

L'Incantari proposa uns repertoris que neixen d'una cultura que els és pròpia. Les característiques veus dels seus cantants, Lucía Samitier i Arturo Palomares, s’acompanyen per les sonoritats de l'arpa, la cítola, la guitarra espanyola, la fídula, el llaüt oriental, la viola de roda i les percussions.

Han begut de diferents estils que els han influenciat al llarg de la seva trajectòria professional, com les tradicions musicals de la resta de la península i Europa, la música oriental, sefardita, els cants dels trobadors medievals, el jazz, la música antiga, la clàssica, les músiques d'autor o les denominades "noves músiques". El resultat final es converteix en una experiència atemporal única i màgica, no solament sonora sinó també visual, estètica i sobretot emotiva.

El repertori que presenten, Échate a la mar, treballa la lírica tradicional amb textos simbòlics i poètics transmesos per via oral al llarg dels segles fins als nostres temps. L’Incantari ens farà reviure a través de la música d'arrel i mitjançant arranjaments actuals i molt personals, alguns dels episodis que van marcar la vida dels nostres avantpassats.

Com arribar