ESTO NO ES JAMAICA

Teatre Tantarantana
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Aquesta història esdevé al Prat, però podria succeir en qualsevol lloc del món.
Retalls de la vida quotidiana d’un grup de persones que amb la promesa d’un treball fix i somiant amb un futur millor, arriben a un poble que no és el seu. I aprenen a conviure amb una platja on no es poden banyar, amb l’olor fètid que desprenen les seves fàbriques i a tenir converses mentre els avions sobrevolen els seus caps. I tiren arrels. Els agrada fer barbacoes a la pineda de l’autovia, anar a agafar musclos i ajudar-se entre veïns. Aquest lloc ja el senten com a propi. És el seu paradís particular.La història d’Antonio, Rocío, Joaquín, Chusa i Montserrat podria ser també la dels teus pares.Aquest lloc al qual els seus pares van arribar per a prosperar és el seu poble. Ells han nascut aquí. Són d’aquí. I això els ha pesat durant molt de temps, amagaven els seus orígens i somiaven amb viure a la ciutat veïna. Però han crescut i l’han vist prosperar. Les fàbriques porten anys tancades, la platja té l’aigua transparent i ja ni s’immuten quan els avions sobrevolen els seus caps. Ara s’enorgulleixen de pertànyer a aquest lloc. Saben que aquesta és la seva essència. I d’aquí ja no els mou ningú. O potser sí, perquè s’està posant de moda. La història de Toni, Stefi, Dani, Laura i Maite podria ser també la teva. Perquè les històries locals poden ser universals.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar