No hi ha demà

Golem'S (Almeria Teatre)
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

‘Molta energia i participació sempre des del bon rotllo.’ ‘Un xute de positivisme.’ ‘He rigut tota l’estona i he plorat amb el final.’ Alguna de les frases del públic quan surt de l’espectacle. Un show on l’objectiu principal és viure el present com si no hi hagués demà!

A l’inici es presenta un misteriós maletí vermell anomenat ‘el futur’. Aquesta capsa no s’obrirà fins que s’hagin viscut tots els presents màgics que Jordi Potaproposarà al públic assistent i quan passi us podem assegurar que la gent ho recordarà!

Tot transmès a partir de l’humor. Doncs el riure és l’expressió més potent de viure l’aquí i l’ara. Quan rius estàs expressant una reacció del que estàs experimentant en aquest moment. Aquest fet, el riure, serà constant en aquest show.

Parlarem de l’angoixa, la por, la importància de l’esport, l’addicció als mòbils i les connexions entre uns i altres. Temes importants per viure el present d’una manera més intensa.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar