100 COSAS QUE HACER HOY MEJOR QUE VER ESTE ESPECTÁCULO de Paloma Calle

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

ÉS UNA PEÇA QUE DES DEL TÍTOL ES NEGA A SI MATEIXA, ÉS UN CATÀLEG, ÉS UN JOC, ÉS UNA PRESA DE PÈL, ÉS UNA CRÍTICA FEROTGE AL CONSUM BULÍMIC I SUPERFICIAL ACTUAL, ÉS UN EXPERIMENT ESPAITEMPORAL, ÉS UNA PEÇA QUE FA SERVIR EL PROPI DISPOSITIU QUE QÜESTIONA PER A EXISTIR, ÉS UNA BEFA, ÉS PURA POESIA, ÉS UNA TRAMPA, ÉS UNA PROPOSTA ON NINGÚ SAP EL QUE PASSARÀ. ÉS UNA OBRA ON ES PARLA DE: l’acumulació, el consum, el pas del temps, la dimensió poètica i política de les accions quotidianes, el plaer, el decreixement, les relacions, la improductivitat, l’absurd de la nostre quotidianitat, l’atzar com a eix articulador de la vida, la presència, l’espectacular.

PALOMA CALLE. Em dedico a la creació artística des d’un territori híbrid i mòbil situat entre les arts vives, les arts visuals, l’activisme i l’educació.
Des de la meva pràctica artística proposo un pensar des del fer, des del cos, des d’allò encarnat i subjectiu. Utilitzo l’estranyesa i l’humor –així com l’autobiografia, la música o les preguntes– com a eines de treball. Busco legitimar sabers o aprenentatges allunyats de la investigació entesa de la manera mes tradicional o acadèmica
El meu enfocament es situa des d’una perspectiva interseccional feminista heterodissident.
Des del 2006 he creat mes de vint peces en col·laboració amb diversos festivals, teatres o centres d’art d’Europa, Àsia i Llatinoamèrica.

Direcció: PALOMA CALLE
Performers: PALOMA CALLE i MARTICA MINIPUNTO
Dramatúrgia: PALOMA CALLE amb la col·laboració de MARTICA MINIPUNTO
Espai escènic: PALOMA CALLE

Fotografies: PAULO ABRANTES

Com arribar