NIÑA POLACA + VACAS SAGRADAS

La Mirona
Salt

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

NIÑA POLACA

Sí Niña Polaca són el futur de la música del nostre país, sí Niña Polaca es superen en cada cançó, sí Niña Polaca no es conformen, no repeteixen fórmules i arrisquen. Sí Niña Polaca escriuen les millors lletres del moment, s’ha de dir. I si ningú ho digués, ja hi són ells per dir-ho amb CANÇONS… SÍ, amb majúscules, perquè Niña Polaca fan cançons amb majúscules, amb mestria, sentiment, risc, profunditat, passió, cor, entranyes… devorant.

Amb “Lo que yo te he querido (pretérito perfecto)” publicada el novembre de 2022, van anunciar que estaven treballant en el seu següent àlbum, després de l’excels «Asumiré la muerte de Mufasa» (Subterfuge, 2021) i la recopilació de senzills i demos “De la Línea Diez al Sol” (Subterfuge 2020), premen l’accelerador i pugen al nou Olimp de les grans cançons de pop espanyol amb “Mucho tiempo contigo”, el segon senzill del seu pròxim disc, incendiats d’amor en un romanç frenètic, motivat per la immediatesa. Una cançó rica en detalls amb una producció més que treballada a les ordres de Guille Mostaza, introduint línies melòdiques i sons poc habituals a la banda.

 

VACAS SAGRADAS

Presentació de la nova etapa de VACAS SAGRADAS, el potent projecte on el cantant JOANJO BOSK i la seva nova banda versionen a clàssics del ‘rock estatal’ com: BARRICADA, ROSENDO, EXTREMODURO, PLATERO Y TU…

El seu repertori estarà ple de clàssics que connecten amb diverses generacions amants de la música i el rock instintiu i urbà, produït en diferents punts de la península en les darreres dècades.

En aquesta nova etapa l’acompanya el guitarrista Albert Serrano, com a mà dreta, més Pere Cañada al baix i Adri Hereu a la bateria, conformant així un compacte quartet de pur rock.

Amb un important bagatge en el món de la música, també han estat part de l’escena firmant discos d’autoria i compartint escenari amb algunes de les bandes a les quals ara versionen, aportant el seu caràcter i segell personal.

VACAS SAGRADAS neix l’any 2015 oferint diversos concerts a Girona, Barcelona, Tarragona, Madrid, País Basc, etc. Després d’uns quants anys d’inactivitat reprenen el projecte amb renovació de músics i amb la mateixa il·lusió.

Com arribar