CARLA. 'Eclipse'

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Carla Serrat presenta a L’Atlàntida el seu nou àlbum

La vigatana Carla Serrat, guanyadora del Premi Enderrock de la Crítica al millor disc de l'any 2019 en altres llengües, ens va deixar entreveure al seu mini LP Reflection (GCR, 2020) que es trobava a la recerca i l'experimentació de nous paisatges estilístics.
 
Eclipse (GCR 2024), el nou àlbum de CARLA, és la conseqüència evolutiva d'aquella aposta artística. Estem davant d'un disc ambiciós en la seva manera de tibar els límits dels preceptes del pop electrònic, i en com repta la mateixa Carla a explorar les seves possibilitats com la gran cantant que és. A Eclipse la paleta de colors sonors és més variada i més electrònica, sense perdre l'habitual i addictiva calidesa marca de la casa.

Eclipse és també un disc conceptual. L'eclipsi és el fenomen astronòmic entre dos astres que provoca l'ocultació d'un d'ells. Per a Carla, aquest fet serveix com a perfecta metàfora per explicar la relació entre dos cossos que orbiten entre la llum i la foscor, entre la confusió i la lucidesa.

Eclipse ha estat produït per Jolly Damper, mesclat per Sotrackrecords, i masteritzat pel guanyador d'un Premi Grammy, Alex Ferrer.

Aquest concert es realitzarà a peu dret i amb servei de bar.

Com arribar