IMA

SAT! Sant Andreu Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Dansa contemporània 

IMA
Cia. Komoco / Sofia Nappi

 

8 de març                                                     
Horari: 20h
Durada: 50 minuts
Preu: 16€

*Estrella Damm us convida a un debat postfunció amb la companyia moderat per un/a crític/a de Recomana.cat

Uns ancians ballen alegrement, vestits amb armilles i tirants, amb grans màscares de rostres arrugats, afables, que contrasten amb la sorprenent agilitat dels seus cossos. Per què ens sentim com titelles a les nostres pròpies vides? IMA torna l’atenció al moment present en una dansa magnètica, un homenatge a la vida.

IMA és un terme japonès que fa referència al “moment present”; en hebreu i arameu també significa “mare”, en referència a renéixer i renovar-se.

Komoco té la seu a Itàlia, fruit de la col·laboració entre dues germanes que compartien la passió per l’art: Sofia Nappi, coreògrafa i intèrpret, i Alice Nappi, violinista i compositora. Actualment, la companyia exerceix un paper rellevant en l’escena de la dansa contemporània internacional i està dirigida per Sofia, juntament amb Paolo Piancastelli i Adriano Popolo Rubbio, els seus col·laboradors més propers.

Fitxa artística
Direcció artística i coreografia: Sofia Nappi / Interpretació: Arthur Bouilliol, Leonardo de Santis, Glenda Gheller, India Guanzini i Paolo Piancastelli / Assistent de coreografia: Adriano Popolo Rubbio / Disseny d’il·luminació: Alessandro Caso / Disseny de vestuari: Luigi Formicola / Confecció de vestuari: Silvia Salvaggio i Elisa Varvarito en col·laboració amb Manifatture Digitali Cinema Prato de la Fondazione Sistema Toscana / Producció: Sosta Palmizi i Komoco & Sofia Nappi / Coproducció: La Biennale di Venezia, Colours International Dance Festival, Centro Coreográfico Canal / Residències: Orsolina 28, Centro di Residenza della Toscana (Fondazione Armunia Castiglioncello – CapoTrave, Kilowatt Sansepolcro), Opus Ballet Firenze i Institut Italià de Cultura de Madrid / Gestió de gira: Ecotopia Dance Productions / Projecte guanyador de Bando Abitante, Centro Nazionale di Produzione della Danza Virgilio Sieni i Fondazione CR Firenze / Agraïments: PARC Performance Arts Research Centre de Florpencia / Col·labora: Institut Italià de Cultura de Barcelona

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra de l’1 al 17 de març a dotze municipis de l’Àrea Metropolitana. Més informació a: www.dansametropolitana.cat

 

Com arribar