TRIO Z de Luqui Lagomarsino

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Escrivint el final de la dansa conceptual amb la Z en referència amb l’obra TRIO A de Yvonne Rainner (1966) com a punt de partida, Luqui Lagomarsino s’apropia de la cita “la ment és un múscul” com a disparador. A partir d’aquí, la peça obre possibles utopies sobre on se situa avui la dansa, fent una revisió històrica oposant allò imaginari a allò conceptual. La resposta obre la possibilitat de col·lapse i improvisació sobre què significa treballar amb la literalitat de certes coses. Trencant els binarismes entre concepte i fantasia, la peça ha estat creada des d’un procés en què han coincidit cartes de tarot, fenomenologia queer, cúmbia argentina i romanticisme cursi, i algunes pràctiques més.

Luqui Lagomarsino és un coreògraf i intèrpret de dansa nascut a Buenos Aires amb base a Amsterdam i format a la SNDO School for New Dance Development. Busca noves maneres d’escriure dramatúrgies, treballant sobre reorientacions, descomposicions coreogràfiques (pròpies, socials), el futur com a potencial subjectiu, considerant el moviment artifici necessari en el nostre llenguatge. És el creador de peces com Cosas caen fuerte o Literal.

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar