Mal de coraçon, de Victoria Szpunberg

Teatre Can Rajoler
Parets del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Direcció: Andrea Jiménez

Interpretació: Júlia Barceló, Pol López, Pau Vinyals

Antiherois sense rumb que no troben el seu lloc al món. A fora, un diluvi ha aturat la ciutat

Mal de coraçon és una de les maneres amb què Santa Teresa anomena la seva malaltia. No se sap amb certesa què patia exactament, però el que sí que és evident és que la seva relació amb el dolor era forta i intensa.

Tres personatges agònics i mig alcoholitzats que pateixen algun dolor a l’ànima es troben en un bar. Un espai que, com el convent, reuneix gent que, d’alguna manera, necessita fugir de la quotidianitat. Ànimes assedegades, fidels al lloc que habiten, que poden tenir visions, si no místiques, com a mínim distorsionades.

Una cambrera que en realitat és actriu prepara un càsting per a un musical sobre Santa Teresa; un enamorat ressentit i mig paranoic que creu que la seva parella l’ha deixat per Déu i un professor de filosofia moribund i fracassat que desitja ser redimit.

“El text de Victoria Szpunberg és fresc, original, divertit i ple de girs argumentats. Està molt ben interpretat per Júlia Barceló, Pol López i Pau Vinyals, que mostren una gran versatilitat i capacitat de captar i mantenir l’atenció del públic.” Lluïsa Guàrdia, Espectáculos BCN

 

 

Com arribar