El Substitut, Pep Plaza i Pere Anglas

Teatre Can Rajoler
Parets del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Direcció: Pere Anglas

Interpretació: Pep Plaza

Com ser tu mateix i no morir en l’intent

S’ha passat la vida imitant esportistes, polítics, periodistes i cantants en teatres, ràdios i televisions, però també en l’àmbit privat, quan algun d’ells el contracta perquè el substitueixi en algun esdeveniment mediàtic o personal. Ell és el substitut. Però avui s’ha plantat i ha dit prou: vol deixar de ser un comparsa, un figurant, un secundari de la seva pròpia vida i ser reconegut pel seu talent com a humorista i actor.

Serà capaç de dir que no al president del Govern quan vulgui que el substitueixi en el pròxim viatge oficial? Com s’ho agafaran en Quim Masferrer i en Xavier Sardà quan els digui que no pensa conduir més els seus programes fent-se passar per ells? I el que és més important: el públic riurà quan surti a l’escenari sent ell mateix?

Pep Plaza ens ofereix un monòleg que no és un monòleg, en companyia de més de 50 personatges que hi són, però que no hi són.

“Un espectacle ple de ritme i humor on Pep Plaza comença per riure’s d’ell mateix. Ell és primer objectiu del seu humor i de les seves bromes. Ell… després la família… els amics… i, a partir d’aquí, omple l’objectiu per riure de molts personatges d’actualitat (i no tanta actualitat) que ha hagut de substituir alguna vegada. I en són una bona colla”. Nicolas Larruy, Espectáculos BCN

 

Com arribar