FESTIVAL NEC: MISHIMA I QUIMI PORTET

Parc Dalmau
Calella
CONCERT FESTIVAL

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Nit de pop-rock català amb dues de les bandes més icones del nostre país. Podrem gaudir d’una fantàstica nit en un lloc tan màgic com és el Parc Dalmau. Hi haurà zona de restauració amb food trucks i servei de bar.

 

Mishima ens presentarà el seu últim disc L’aigua clara (TRIS, 2022), allà on es couen directes com el seu: un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi.

 

David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) guarden fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història. 

 

Quimi Portet ens porta Si plou, ho farem al Pavelló World Tour, títol del nou doble àlbum en directe que va publicar a finals de 2020: el primer disc en directe de la seva carrera i també el seu primer recopilatori de “grans èxits” (amb dos temes inèdits).

 

Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa capsa il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que, més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. 

 

Obrirem portes a les 20 h per començar a escalfar motors amb els nostres DJ abans i després dels concerts.