FESTIVAL NEC: Alba Carmona

Far de Calella
Calella
CONCERT FESTIVAL

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Cantora

 

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris de tot el món i ha enregistrat discos amb artistes com Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez, Las Migas, Maurici Sotelo o Miguel Poveda.

 

Alba presenta el seu segon disc Cantora, un homenatge als cants populars, a la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral. El poble canta i balla per divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l’amor... 

 

Aquest espectacle parteix de la música tradicional espanyola i el flamenc, i viatja cap a diversos llocs del món on els paisatges sonors es transformen però mantenen totes aquestes essències en comú. Cants andins, iberoamericans i espanyols portats a una lectura més contemporània i actual ens endinsen en aquest concert cru i emocionant en el qual les veus, la guitarra, el violí i la percussió seran el vehicle que ens transporti a l’arrel i a l’actualitat de tornada.

 

21:00 a l’escenari Estrella abans i després del concert principal .Duet format per la Xènia Torres (veu) i la Lourdes Bartrolí (piano i veu) ens ofereix un repertori ampli de versions en diferents estils (pop, standards, cantautor...).  Una interpretació filtrada per la seva essència i sensibilitat que ens faran gaudir i sentir d'allò més.