FESTIVAL NEC: Chano Domínguez i Mariola Membrives

Far de Calella
Calella
CONCERT FESTIVAL

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La unió de Chano Domínguez i Mariola Membrives suposa la trobada natural entre dos artistes que comparteixen la inquietud de la recerca i la creació a partir de referents comuns com ara el flamenc, el jazz, el folklore i la cançó. El pianista gadità, resident ara a Nova York, és l’exponent internacional més reconegut, nominat en dues ocasions als Grammy llatins, en fer conviure el jazz i el flamenc de la manera més natural i orgànica.

 

Mariola Membrives, per la seva banda, s’ha erigit com una de les veus més reveladores dels darrers temps. Formada com a actriu i cantant es va donar a conèixer a l’escena musical amb la publicació del seu disc Llorona a duo amb el contrabaixista japonès Masa Kamaguchi. Ha despertat admiració i entusiasme per la participació als espectacles FreeBach de La Fura dels Baus i Federico García de Pep Tosar. 

 

El duet es va estrenar en el marc de l’amfiteatre del Grec de Barcelona com a concert inaugural del Mas i Mas Festival. Entre el seu repertori conviuen peces de Thelonious Monk, Atahualpa Yupanqui, Marta Valdés, Victor Young i Violeta Parra.

 

21:00 a l’escenari Estrella abans i després del concert principal: Maria Keck & Jorge Quesada. Projecte de fusió flamenc-música del món basat en la interacció entre ball, piano i cant.