FESTIVAL NEC: Roger Padrós

Far de Calella
Calella
CONCERT FESTIVAL

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

A Contrallum

 

Cantant, compositor i pianista. Amb la publicació del seu primer EP Mil más, va aparèixer l’oportunitat de formar part de la setena edició de La Voz, on va tenir un llarg recorregut que el va portar a les finals. Aviat va venir el primer àlbum La vida és millor, amb una gran acollida del públic. I ara ens presenta el seu segon àlbum A contrallum, com el despertar a l’edat adulta, quan comences a veure els clarobscurs del món que t’envolta. 

 

Un treball d’introspecció personal i musical per plasmar que realment el que ens mou és això que ens entra per la pell i ens emociona. Cada cançó és una fotografia d’una situació o d’una sensació. El dol, la felicitat, l’amistat, la confiança, l’autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes pels quals naveguen les cançons.

 

Roger Padrós treballa per portar la música de cantautor a un altre nivell, parlant de temes importants en l’àmbit social i cultural, però des d’unes cançons properes, fresques, amb diversitat d’estils i amb un molt bon directe. A contrallum és llum i és ombra, però sobretot, és sentir-se humà.