(DON'T) LOOK ME IN THE EYES / Ainhoa Hernández Escudero

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

(DON’T) LOOK ME IN THE EYES és una peça de dansa performativa inspirada en la història del mite grec de Medusa i las germanes Gòrgones. És una obra per a tres intèrprets humans, dos robots i un avatar; que aborda la monstruositat i les relacions entre els cossos i la tecnologia, reflexionant sobre les representacions de les dones i els personatges queer en les narratives fundacionals de la cultura occidental. (DON’T) LOOK ME IN THE EYES situa las qüestions que el mite desencadena en un escenari de ciència-ficció, traçant una línia entre passat i futur per afrontar alguns dels problemes del present que habitem.

Ainhoa Hernández Escudero. Creadora escènica, performer i treballadora cultural de Carabanchel, Madrid, que viu a Amsterdam. En el seu treball, explora el que és estrany i monstruós en la intersecció de la màgia, el pop, l’estètica post-Internet, la tecnologia i la cultura mainstream. Forma part de la casa de drag House of Løstbois. Es va graduar en el màster de DAS Theatre el 2022. Ainhoa va rebre el premi AFK 3Package Deal 2022-2023 en la categoria de dansa. Ha compartit els seus treballs en diferents contextos, entre els quals: Frascati (Amsterdam), Bâtard Festival (Brussel·les), MNCARS (Madrid), La Capella, Gessnerallee (Zurich), Center for Performance Research (NY), Arqueologías del Futuro (Argentina), Museo del Chopo (Mèxic), Antic Teatre (Barcelona), La Caldera (Barcelona) ), La Casa Encendida (Madrid) i CA2M (Madrid).

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar