ALUSINASONS / Jaume Clotet

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

ALUSINASONS és un espectacle-concert que honora disruptivament el món de la festa i el consum d’alcohol.
El show és l’exposició performàtica d’un àlbum musical, obra de l’alter ego de l’artista, jaujeje: un “santinnocent” clown que inventa-canta els seus deliris quotidians i se’n riu de la deriva del món on està immers.
A partir d’una paròdia catalitzadora, ALUSINASONS es transforma veloçment en un “botellón” còmic, imaginatiu i cru que desborda els marges de l’stand-up i del concert convencional.
La peça es veu alterada progressivament pel consum d’alcohol i proposa una experiència d’embriaguesa compartida, per tal de…(que cadascú resolgui l’equació)

Jaume Clotet (Manresa, 1994) és artista multidisciplinari graduat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
Ha realitzat diverses exposicions individuals com “New Ywork” (La Capella, 2022), “20vingut” (EtHALL, 2020), “Diverrealism” (Habitación 34, 2020), “INTEGRAL” (La Capella, 2019) i “NeoGroupie” (Galeria SiS, 2015). La mostra “20vingut” va rebre el premi GAC a millor exposició d’artista emergent del 2020.
Des de 2019 co-dirigeix l’esdeveniment de comèdia performàtica Cabaret Internet juntament amb Alicia Garrido.
Ha realitzat projectes en residències com Nau Estruch (Sabadell, 2022-2023), Espai C (Escola Aldana, 2022-2024), La Infinita (L’Hospitalet, 2020), Fundació Rad’Art (Itàlia, 2017) i Fundació BilbaoArte (Bilbao, 2017).

AVÍS IMPORTANT! LLEGIU AIXÒ ABANS DE FER RESERVES

El sistema de reserves del web d'aquest espectacle bloqueja l'entrada un cop apliqueu la tarifa a la localitat/preu marcant la casella (veiu el punt 2 a la imatge inferior).
Si no n'esteu segurs no l'apliqueu ja que la reserva estarà bloquejada un minim de 30 minuts i no podreu realitzar l'aplicació de nou fins que no caduqui aquesta.
El punt 1, que correspon a la validació de que sou membres de Cultura Jove es sempre correcte, si le credencials son vàlides, i no fa cap reserva.
Disculpeu les molèsties.

Com arribar