Vespres de Jazz - Lluís Coloma & His Musical Troupe 5

Sala Lluïsos d'Horta
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Vespres de Jazz us convida al concert de LLUÍS COLOMA & HIS MUSICAL TROUPE 5, que presentarà el seu nou disc TRIP TO EVERYWHERE, amb

 

  • Lluís Coloma – Piano

  • Manolo Germán - Contrabaix

  • Arnau Julià – Bateria

  • Hector Martin - Guitarra

  • Toni Saigi “Chupi" – Teclats.

Ara fa 20 anys, Lluís Coloma va començar un viatge musical que l’ha portat a tocar als escenaris més importants de tot al món, dintre de l’escena del piano de Blues i Boogie Woogie. A més, ho ha fet creant un llenguatge propi i personal. 

Músic inquiet, actualment es troba en un moment d’explosió creativa en la seva carrera, trencant esquemes i límits musicals. Un punt d’inflexió, on de forma natural crea temes que sonen orgànics i originals. Composicions que evoquen un imaginari èpic, cinematogràfic… que et fan sortir del pensament conceptual i et transporten de manera directa i involuntària a una dimensió sensitiva i dinàmica. Totes elles lligades amb el fil conductor del Blues i d’un batec rítmic comú, que apareix trepidant inclús en tempos lents.

Una música captivadora i ballable, amb un llenguatge clar i contundent, treballada de forma artesanal i plena de detalls, que la fan rica en sensacions i matisos; arrelada en la tradició del Blues, el Boogie Woogie, el Rock & Roll, la Música Clàssica, la Música Country… que són simplement el punt de partida per transitar per nous camins que porten a espais sonors inexplorats.

Com arribar