Concert d'Ikram Bouloum + ASIA

Terrasses de la Fundació Joan Miró
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Les dues artistes comparteixen processos creatius conjunts en els quals s'interessen per la fusió de la tradició i la innovació.

Ikram Bouloum i ASIA es troben immerses en un procés creatiu conjunt per donar forma a una col·laboració musical única. L'experiència es dividirà en dues parts, començant amb la creació d'un paisatge sonor per part d'Ikram mitjançant una sessió d'escolta. Posteriorment, ASIA, amb la seva habilitat excepcional al violí, oferirà una actuació de cloenda que complementarà l'atmosfera creada.

Ikram Bouloum és una artista multidisciplinària, intèrpret, DJ i curadora coneguda per presentar, a través de la seva música, temes que la diàspora amaziga troba difícil d'afrontar. Dins de la seva producció destaca l'experiència femenina a través d'una actualització electrònica contemporània d'estructures folklòriques tradicionals.

ASIA, també coneguda com a Asia Jiménez Antón de Vez, és una violinista de renom internacional. Amb una formació musical destacada a la Guildhall School of Music and Drama de Londres i al Royal College of Music, l'artista ha actuat en escenaris prestigiosos de tot el món, des del teatre La Fenice de Venècia fins al Palau de Buckingham. La seva experiència única, que inclou una residència a la Cité des Arts de París, ha influït en el seu enfocament interdisciplinari i en el treball de composició, que la porta a explorar la convergència entre la música clàssica i l'electrònica.

Com arribar